Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av Erika - 19 augusti 2011 19:26

Ja då va skolan igång igen, känns kul och bra på ett sätt. Men ändå lite småtråk.

För nu när man längtar efter att få flytta osv, så kommer väl allt gå så sakta mot slutet som vanligt. Sen saknar jag min Pierre något fruktansvärt. Sitter tex nu och lyssnar på "Love songs" och tycker allmänt synd om mig själv.
Haha, men det anser jag att många gör i smyg..så tycker inte jag är direkt ornormal. älskar att lyssna på lite depprimerande kärlekslåtar, så man saknar sin partner ännu mer..lite ironiskt faktiskt när man tänker efter..Aja never mind.
Som det ser ut nu, har jag och mamma stor chans att få lägenheten som vi va intresserade av i Motala, och jag hoppas verkligen att vi kan få flytta in i den.

Å jag hoppas verkligen att mamma kanske får jobb på Maxi eller något så blir allting ännu bättre! Kan alltid hoppas att det löser sig och blir som man önskat. Så håller verkligen tummarna för det. Sen brukar jag ha små otur när jag vill något, men för mammas skulle hoppas jag det verkligen. För hon vill flytta upp till sin Pelle och jag till min Pierre..

Så bara att hålla tummarna som sagt.

Dessutom är det mitt sista år på skolan, så måste verkligen skärpa mig och försöka göra mitt bästa för att sluta med bra betyg så jag senare kan söka mig vidare. Efter det flyttar jag väl upp till Motala och startar ett nytt liv tillsammans med Pierre, som det ser ut nu. Sen kan mycket hända på vägen förvisso, för det är ett år dit.

Men..men det återstår att se..
Ja, vad men har jag att skriva om?

Inte mycket vad jag kommer på mer än att det blir

en lugn och stillsam fredag..och massa prat med

älskling   

 

//Vaniljkexet  

Presentation


Hej, Erika här! Tjej på 19.
En blandning av Sött & Salt.
Denna blogg lär handla om mitt liv med mina dagliga utmaningar, tankar och åsikter!


Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Här kan ni lämna en hälsning! :)

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards